About

een2drie.nl richt zich op kleinschalige webhosting en de implementaties van websites door middel van contentmanagement systemen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van open source systemen, mogelijk aangevuld met maatwerk. We kunnen u ook helpen met advies of ondersteuning op het gebied van automatisering en communicatietechniek. In het bijzonder de combinatie met digitale besturing van modelwerelden en modeltreinen.

Hans Nouwens

De oprichter Hans Nouwens heeft meer dan 20 jaar ICT ervaring binnen grote onderwijsinstellingen. Hans is en was verantwoordelijk voor ontwerp en selectie van grootschalige reproductiediensten, ontwerp van server infrastructuren, projectmanagement, applicatie integratie, Unified Communications en enterprise architectuur.

Het laatste onderwerp heeft Hans in de periode 2013-2015 verder onderbouwd door middel van een Executive Master bij de Antwerp Management school. Naast een bijzondere en verrijkende ervaring leverde dit een MSc titel op.

Vanaf medio 2017 werkt Hans als consultant enterprise architectuur bij een grote Nederlandse IT dienstverlener.

De eerste webpagina’s die Hans maakte stonden in 1993 al online. Ondenkbaar vele editors en tools verder zijn het nu de CMS’en die geinstalleerd en onderhouden worden.

Als mede-initiatiefnemer van Miniworld Rotterdam (voorheen Railz Miniworld) heeft Hans veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van een infrastructuur specifiek voor het exploiteren van een modelwereld. Hans ontwikkelde software voor het aansturen van de modelwereld en stond mede aan de basis van het MCC concept voor het digitaal aansturen van modelauto’s.

een2drie.nl heeft voor het gebruik van deze site een privacybeleid opgesteld. Voor haar klanten kan een verwerkingsovereenkomst worden opgesteld. Hiervoor is een concept beschikbaar.

websites en ICT advies