Senioren kampeer club – Ledenadministratie

De website van de SKC, de Senioren Kampeer Club was toe aan vervanging. Het publieke deel van de site is medio november 2012 vervangen door een statische website uitgevoerd in HTML5.

SKC-front

Voor het afgeschermde deel is gebruik gemaakt van de standaard functionaliteit van een Tiki-Wiki gecombineerd met maatwerk rondom ledenadministratie. De circa 800 leden loggen in op de site om informatie te vinden over reizen, tips en trucs etc. Ze kunnen in het forum elkaar vragen stellen en tweede hand artikelen aanbieden. In het menu “mijn SKC” kunnen leden hun eigen gegevens inzien en een deel van de gegevens zelf aanpassen. Een tweetal webmasters van de club houden de informatiepagina’s bij in de Wiki.

Een aantal leden heeft een rol als leden administrateur en kan de maatwerk modules rondom de ledenadministratie gebruiken. De gegevens van de leden zijn overgenomen van de oude website.

SKC-ledenadministratie

Leden kunnen ook hun eigen equipe (reisgezelschap) aanpassen. Ze kunnen dan bijvoorbeeld het kenteken van hun auto of caravan zelf actualiseren. Ook kunnen ze hun relevante ervaring zoals landen- en talenkennis en EHBO diploma’s kenbaar maken.

Aansluitend wordt gewerkt aan een tweede fase waarbij de reisadministratie wordt geautomatiseerd. Met deze module kunnen leden zich (volgens de regels) inschrijven voor deze reizen. De reisadministrateur kan bij overschrijving een loting doen en de inschrijvingen bevestigen en bewerken. Naast de procedure via de website is het nogsteeds mogelijk om via een brief aan te melden. De reisadministrateur verwerkt deze aanmeldingen naast de online aanmeldingen.

SKC-reisadministratie